Ο δρόμος του Ονειρευτή

Να είσαι ονειρευτής σημαίνει να περπατάς με προσοχή πάνω στη Γη και να ονειρεύεσαι το πεπρωμένο. Οι Φύλακες της Γης μπορούν με το ονείρεμα τους να δώσουν υπόσταση σε ένα κόσμο όλο ομορφιά και χάρη. Μπορείς και εσύ να ονειρευτείς μια ζωή πληρότητας και να πάψεις να ζεις ασυνείδητα.

Η κοινωνία μας έχει επιβάλλει να ονειρευόμαστε το δικό της όνειρο. Μας έχει κάνει να πιστέψουμε πως το νόημα της ζωής είναι να είσαι υπάκουος μαθητής και φοιτητής και στη συνέχεια να εργαστείς για ένα γάμο, μια οικογένεια, μια θέση εργασίας, ένα σπίτι. Σαν ονειρευτής όμως μπορείς να αρνηθείς το αμερικάνικο όνειρο και να βρεις το δικό σου όνειρο.  Να αναπτύξεις την δημιουργικότητα σου και να βγεις από τους περιορισμούς που θέτει η κοινωνία. Έχεις την δυνατότητα να ονειρευτείς ένα όμορφο κόσμο γεμάτο αγάπη.

 

Στο δρόμο του ονειρευτή γνωρίζεις ότι διαποτίζεις όλες τις καταστάσεις με την ενέργεια των πεποιθήσεων, της πνευματικής σου στάσης και των συναισθημάτων σου – και το σύμπαν αντιδράει σε αυτό εκπληρώνοντας αυτό που αναμένεις. Δεν υπάρχει αντικειμενική πραγματικότητα, επειδή όλες οι προφητείες είναι αυτοεκπληρούμενες. Αυτό είναι το ονείρεμα.

Πηγή : «The four insights» Alberto Villoldo