Τρόποι που οι Φύλακες Άγγελοι κάνουν γνωστοί την παρουσία τους

«Η Γνώση»

Κατά διαστήματα ίσως νιώθετε μια μεγαλύτερη προστασία από ότι συνήθως, να διαισθάνεστε δηλαδή ότι ο Άγγελός σας σας προστατεύει. Πιθανόν να αισθανθείτε ότι σας αγκαλιάζει γλυκά με τα φτερά του ή απλά μια αίσθηση ασφάλειας.

«Όνειρα»

Ίσως ο Φύλακας Άγγελος εμφανιστεί στα όνειρά σας. Είναι ένας εύκολος τρόπος γιατί δεν υπάρχει το συνειδητό που μπλοκάρει την επικοινωνία. Μέσα από τα όνειρα μπορεί να σας στέλνει επίσης καθοδήγηση. Είναι καλό να σημειώνεται τα όνειρά σας γιατί περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για τα θέματα που σας απασχολούν.

«Σκέψεις και Συναισθήματα»

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα είναι ένα άλλος τρόπος που επικοινωνούν οι Φύλακες Άγγελοι. Μπορεί να σας μεταδώσουν ένα συναίσθημα αγάπης ή χαράς όπως επίσης και όμορφες και δημιουργικές σκέψεις. Αυτές οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας ανυψώνουν σε ένα ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας ώστε να εστιάζουμε στην θετική πλευρά της ζωής μας.

«Διαίσθηση» 

Όλοι έχουμε προαισθήματα. Πολλά από αυτά είναι από τον Φύλακα Άγγελό μας. Καθώς θέλει να μας προστατέψει από κάποια αρνητική για μας κατάσταση ή να φροντίζει να αναλάβουμε δράση ωφέλιμη για εμάς τότε μας δημιουργεί ένα προαίσθημα ώστε να πράξουμε ανάλογα.

«Προσευχή» 

Η προσευχή είναι ένας άλλος τρόπος για να έρθετε σε επαφή με τον Φύλακα Άγγελο σας.

Αν συνηθίζετε να προσεύχεστε μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια να έρθετε σε επαφή με τον Φύλακα Άγγελο σας.

«Συμπτώσεις και συγχρονισμός» 

Ο Φύλακας Άγγελος μας βοηθάει να είμαστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Όπως επίσης να συναντάμε τα κατάλληλα άτομα την στιγμή που πρέπει. Έτσι μας βοηθάει στην προσωπική μας εξέλιξη.

«Γράμματα» 

Ένας ιδιαίτερος τρόπος να έρθετε σε επαφή με τον Φύλακα Άγγελο είναι να του γράψετε ένα γράμμα. Πείτε του τι σας απασχολεί, ότι χρειάζεστε βοήθεια ή κάποια απάντηση και φυσικά μην ξεχάσετε να τον ευχαριστήσετε.

«Ζωγραφίστε τον Φύλακα – Άγγελο σας» 

Όταν καλείτε τον Φύλακα Άγγελό σας η δημιουργικότητα σας αυξάνεται. Προσπαθήστε να φανταστείτε τον Άγγελό σας και αποτυπώστε το στο χαρτί. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Βάλτε χρώματα και ότι χαρακτηριστικά θέλετε. Θα τραβήξετε την προσοχή του Άγγελου σας , ίσως μάλιστα σας καθοδηγεί καθώς ζωγραφίζετε.

Να μιλάτε συχνά με τον Φύλακα Άγγελό σας ακόμα και αν δεν τον έχετε νιώσει.

Η επικοινωνία μαζί του είναι ευχάριστη και μια ευκαιρία για να αποκτήσετε επαφή μαζί του. Μην ξεχνάτε πάντα να τον ευχαριστείτε, σε όλους αρέσει αυτό, έτσι και στον Άγγελό σας.