Πνεύματα – Οδηγοί

Κάθε άνθρωπος από τη στιγμή που γεννιέται έχει πνεύματα οδηγούς που τον καθοδηγούν σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Πρόκειται για άυλες οντότητες που έχουν φτάσει στο ανώτερο πνευματικό επίπεδο. Βρίσκονται εκεί για να μας βοηθούν όταν ζητάμε την συμβουλή τους. Οι περισσότεροι έχουν ζήσει ανθρώπινες ζωές και έχουν συλλέξει πολλές εμπειρίες για αυτό και μπορούν να μας δίνουν οδηγίες. Έχουν διανύσει τα ίδια μονοπάτια με εμάς. Γνωριζόμαστε μαζί τους από περασμένες ζωές είτε ως φίλοι, είτε ως αδέρφια σύζυγοι ή άλλη μορφή σχέσης.

Τα πνεύματα – οδηγοί ενδιαφέρονται κυρίως για την προσωπική μας ανάπτυξη και είναι έτοιμη να μας βοηθήσουν για να την αποκτήσουμε. Φροντίζουν για αυτό το σκοπό να ετοιμάζουν συγχρονικά γεγονότα και τυχαίες συμπτώσεις ή φέρνουν ιδέες στον νου μας, στα όνειρα μας ή στο διαλογισμό μας ώστε να κατευθυνθούμε προς το καλύτερο δυνατό μέλλον.

Κάθε άνθρωπος έχει έναν ή περισσότερους οδηγούς. Ανάλογα με την πνευματική μας εξέλιξη μπορεί να αυξηθούν, να μειωθούν ή να αλλάξουν. Όταν συμβαίνει μια αλλαγή οδηγών το πιο συνηθισμένο είναι να νιώθουμε μια βαθιά υπαρξιακή λύπη.

Τα πνεύματα – οδηγοί μας αγαπούν και μας προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους αρκεί να τους τη ζητήσουμε. Δεν επεμβαίνουν ποτέ στην ελεύθερη βούληση μας Δεν μας επικρίνουν ποτέ για τις πράξεις μας ότι και να κάνουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξουμε προς αυτούς και να λάβουμε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαζόμαστε.