Αρχάγγελος Μιχαήλ

Το όνομα του σημαίνει «Αυτός που μοιάζει με το Θεό»

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ο προστάτης της ανθρωπότητας.

Η ευεργετική του ενέργεια απομακρύνει το φόβο από τον πλανήτη και τους κατοίκους του. Όταν νιώθετε φόβο ή σύγχυση επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Michael

Θα σας εμφυσήσει θάρρος και κουράγιο.

Είναι ο εκφραστής της Θεϊκής βούλησης για αυτό μπορεί να σας καθοδηγήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις όταν είστε σε περιόδους κρίσης.

Εργαστείτε μαζί του για να σας αποκαλυφθεί ο Θεϊκός σκοπός της ζωής σας. Θα σας δώσει το κίνητρο και την δύναμη να τον υλοποιήσετε.

Αυτός ο Αρχάγγελος φέρνει ειρήνη και διώχνει κάθε αρνητικότητα. Οπουδήποτε υπάρχουν συγκρούσεις στο οικογενειακό, φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον ζητήστε τη βοήθεια του για να επέλθει ηρεμία. Αν βρισκόσαστε σε κάποιο χώρο που αισθάνεστε ότι υπάρχει αρνητική ενέργεια επικαλεστείτε τον να εξαγνίσει τον χώρο, αμέσως θα νιώσετε καλύτερα.

Η βασική του ιδιότητα είναι να προστατεύει. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μια επικίνδυνη γειτονία ζητήστε από το Μιχαήλ να σας προστατεύσει. Στην ουσία μπορείτε να του ζητήσετε να μείνει παντοτινά πλάι σας για να είσαστε πάντα ασφαλείς κάτω από την ισχυρή του προστασία.

Απλά πείτε νοερά, « Αρχάγγελε Μιχαήλ, παρακαλώ γίνε ο προστάτης άγγελος μου σε όλες τις κατευθύνσεις της ζωής. Ευχαριστώ» Και θα γίνει.

Πηγή : Doreen Virtue