Λίγα λόγια για εμένα

Flora

Είμαι η Φλώρα Κολιαράκη. Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1980.

Σπούδασα προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και δούλεψα 13 χρόνια ως προγραμματίστρια.Το 2013 μυήθηκα στο UsuiReiki. Η αρχική μου πρόθεση ήταν να θεραπεύσω τον εαυτό μου από κάποια προσωπικά ζητήματα που με απασχολούσαν.

Σύντομα όμως κατάλαβα ότι η θεραπεία αφορά τον σκοπό της ζωής μου.

Ανάπτυξα τις θεραπευτικές μου γνώσεις με το να γίνω δασκάλα του UsuiReiki και να μυηθώ στο KarunaReiki, το Reiki της συμπόνιας όπως επίσης και στην Ιόχρου θεραπευτική όπου βασίζεται στην θεραπεία μέσω της Ιόχρου Φλόγας.

Η ζωή μου άλλαξε όταν άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα channeling.

Στα τρία χρόνια της εκπαίδευσης μου με την Φωτεινή Κεχαγιά βίωσα πολλά θαύματα.

Οι Άγγελοι εμφανίστηκαν στην ζωή μου με στήριξαν και με καθοδήγησαν σε μια κρίσιμη περίοδο της ζωής μου. Η μύηση μου στο Αγγελικό Ρέικι και η πιστοποίηση μου ως Δασκάλα Αγγελικού Ρέικι έφερε ευλογίες στη ζωή μου, καθώς το να κάνεις μια τέτοια σε γεμίζει αγάπη και φως. Η καρδιά σου ανοίγει προς το θεϊκό  και την προσφορά προς τον άνθρωπο.

Έχοντας πάντα επαφή με την εσωτερική μου καθοδήγηση οδηγήθηκα στην Σαμάνικη ενεργειακή ιατρική των Ίνκα. Το 2014 εκπαιδεύομαι στον Θεραπευτικό Τροχό, όπου διδάσκομαι τις θεραπευτικές τεχνικές των Ινδιάνων του Περού.

Οι Σαμάνοι χρησιμοποιούν για την θεραπεία της ψυχής ιστορίες. Οι ιστορίες και τα παραμύθια αποτελούσαν πάντα την βάλσαμο για την ψυχή των ανθρώπων. Άλλωστε η λέξη παραμύθι σημαίνει παρηγοριά. Στην πορεία μου λοιπόν ως θεραπεύτρια παρακολούθησα μαθήματα αφήγησης παραμυθιών. Συχνά αφηγούμαι τις δικές μου ιστορίες καθώς γράφω και εγώ ιστορίες με θεραπευτικό και πνευματικό περιεχόμενο.

Παράλληλα με όλα αυτά ασχολήθηκα με την υποκριτική και τον αυτοσχεδιασμό.

Το θέατρο είναι μια μεγάλη μου αγάπη και ένας δρόμος αυτογνωσίας. Σπούδασα στο θεατρικό εργαστήρι LAthater για ένα χρόνο. Δύο χρόνια έκανα σεμινάρια υποκριτικής στο ActingHowμε την εξαιρετική ηθοποιό Δήμητρα Σύρου και ένα χρόνο μαθήματα αυτοσχεδιασμού στην Improvibe. Έχω δώσει παραστάσεις με μεγάλη επιτυχία. Η αγάπη μου για το θέατρο αλλά και για τα παιδιά με οδήγησαν στο να παρακολουθήσω σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού.Το θεατρικό παιχνίδι αποτελεί και αυτό ένα θεραπευτικό εργαλείο που βοηθάει στην έκφραση, την επικοινωνία και την ευαισθητοποίηση των παιδιών.

Διοργανώνω διαλογισμούς και ατομικές συνεδρίες.

Σκοπός μου είναι η προσφορά στον άνθρωπο γιατί πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να θεραπεύσουμε τα τραύματα μας και να τα μετατρέψουμε σε σοφία. Είναι ευλογία για μένα να βοηθάω τους άλλους να ανακαλύπτουν τον θησαυρό που έχουν μέσα τους. Όλοι μας είμαστε υπέροχοι, δυνατοί, γεμάτοι αγάπη και φως. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το δούμε, να το αγκαλιάσουμε και μετά να βιώσουμε τα θαύματα που φέρνει αυτή η συνειδητοποίηση. Αυτό είναι το δώρο του φωτός που έχω λάβει σε αυτήν την πορεία και είναι χαρά μου να το μοιραστώ με όλους.